Режим роботи магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
0 Кошик 0,00 грн
Каталог

Відцентровий насос Водолій, вибір і монтаж в свердловину або колодязь

Щоб правильно підібрати модель насоса в свердловину або колодязь потрібно мати дані про свердловині і колодязі такі як: загальна глибина свердловини, продуктивність свердловини (м3 / год), статичний і динамічний рівні - всі ці дані можна отримати від буровиків, які в обов'язковому порядку повинні вручити вам паспорт на свердловину, де вказані всі дані і гарантія на свердловину.

Насос для водопостачання будинку потрібно підбирати з запасом по потужності кВт і тиску води. В даному випадку в насосах є характеристика напір (Н, м) - 10 метрів напору при вертикальній подачі це 1 атмосфера. При використанні розширювального бака-гідроакумулятора потрібно врахувати те, що насос відцентровий Водолій БЦПЕ повинен забезпечити систему тиском мінімум в 4 атмосфери.

Якщо у Вас глибина свердловини 50 метрів, продуктивність свердловини 5 м3 / год, статичний рівень на 35 метрах, а динамічний на 40 метрах і будинок знаходиться на відстані 10 метрів від приямка - то виходячи з наявних характеристик насосів Водолій БЦПЕ можна рекомендувати модель БЦПЕ 0, 5-63У * з напором 90 метрів або БЦПЕ 0,5-80У * з напором 120 метрів. Завантаження насоса можна виробляти на глибину 45 метрів, а ми знаємо що відцентровий насос Водолій можна занурювати в воду на глибину 15 метрів, в даному випадку у нас виходить занурення насоса від дзеркала води статичного рівня 20 метрів, це є правильно так як у нас динамічний рівень на 40 метрах. Динамічний рівень - це постійний рівень води в свердловині, якщо у вас насос починає качати воду, то він викачує статичний рівень і продовжує працювати в динамічному при продуктивності насоса 3,6 м3 / год у нас продуктивність свердловини 5 м3 / год. Насос має характеристику напору 90 метрів ми завантажили його на 45 метрів виходить 90-45 = 45 метрів, а так як вказувалося вище, що 10 метрів напору по вертикалі це 1 атмосфера то у нас є запас в 4,5 атмосфери, скажімо так, що для водопостачання одноповерхового будинку і невеликого ручного поливу зі шланга непоганий варіант, а для двоповерхового будинку і далекого поливу рекомендуємо на таку глибину БЦПЕ 0,5-80У

 

 

 

І так, Ви стали володарем чудового відцентрового насоса Водолій БЦПЕ. Стандратною комплектація насоса це сам насос, кабель до нього і канат для підвішування його в свердловині.

Далі збираємо ланцюг насос == >>> гідроакумулятор.

Насос, перехідник зовнішня-зовнішня різьба, зворотний клапан, муфта пластикова 32х1 "зовнішня різьба, труба 32мм в діаметрі 10-ти атмосферна, трос сталевий оцинкований в пластиковій оплетке або нержавіючої трос, хомути для зажімкі троса (два знизу і два зверху бажано) далі нагорі ставимо на скважинную трубу свердловинний оголовок з нього проходить труба від насоса. Якщо у вас приямок, то в ньому встановлюємо гідроакумулятор мінімум на 50 літрів, на трубу яка вийшла з оголовка ставимо куточок 32х32 знову шматок труби 32мм і муфту 32х1 "зовнішня різь а == >> далі монтуємо автоматику, яка по тиску включає вимикає насос.

приблизний ескіз підключення насоса ви можете розглянути нижче. Приємних Вам покупок!

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
27 + ? = 28